March 17 + 18, 2017
Colorado Convention Center
Denver, CO

Schedule

The 2017 Rocky Mountain Early Childhood Conference (RMECC) is coming to the Colorado Convention Center in downtown Denver March 17 & 18, 2017. Plan now to attend one of the nation’s premier forums for advocating and advancing early childhood education. This conference brings together a broad array of stakeholders, early childhood practitioners, business leaders, and policymakers, for premium presentations on the extensive range of topics that impact early care and education. 

Conference Schedule

 FRIDAY — MARCH 17
7:00 a.m. – 5:30 p.m.  RMECC Registration and Exhibit Hall Open
7:00 a.m.
 Breakfast will be a plated meal and will be served 
    from 7:00 a.m. to 7:45 a.m.
 7:45 a.m.  Opening Remarks — Keynote 
9:15 a.m. – 12:15 p.m.  Workshop Sessions (3 hours)
9:15 a.m. – 10:45 a.m.  Workshop Sessions (1 1/2 hours)
11:00 a.m. – 12:00 p.m.  Workshop Sessions (1 hour)
 12:00 p.m. – 1:30 p.m.  Lunch will be a plated meal and will be served 
    from 12:00 p.m. to 1:30 p.m.
 Visit Exhibitor Hall
1:30 p.m. – 4:30 p.m.  Workshop Sessions (3 hours)
1:30 p.m. – 3:00 p.m.  Workshop Sessions (1 1/2 hours)
3:15 p.m. – 4:15 p.m.  Workshop Sessions (1 hour)
 4:30 p.m. – 6:00 p.m.  Happy Hour
 SATURDAY — MARCH 18
7:00 a.m. – 4:00 p.m.  RMECC Registration and Exhibit Hall Open
7:00 a.m.
 Breakfast will be a plated meal and will be served 
    from 7:00 a.m. to 7:45 a.m.
7:45 a.m.  Opening Remarks — Keynote 
9:15 a.m. – 12:15 p.m.  Workshop Sessions (3 hours)
9:15 a.m. – 10:45 a.m.  Workshop Sessions (1 1/2 hours) 
11:00 a.m. – 12:00 p.m.  Workshop Sessions (1 hour) 
12:00 p.m. – 1:30 p.m.
 Lunch will be a plated meal and will be served 
    from 12:00 p.m. to 1:30 p.m.
 Visit Exhibitor Hall
1:30 p.m. – 4:30 p.m.  Workshop Sessions (3 hours) 
1:30 p.m. – 3:00 p.m.  Workshop Sessions (1 1/2 hours) 
3:15 p.m. – 4:15 p.m.  Workshop Sessions (1 hour)







































Become a Sponsor